Barion Pixel

Ajándék


Foglalj nálunk közvetlenül a weboldalon, e-mail-ben vagy telefonon és a következőket adjuk neked a foglalásod mellé:


Svédasztalos reggeli

Minden foglaláshoz jár a svédasztalos reggeli, melyet a 140 méterre található szomszédos hotel éttermében tudsz elfogyasztani. Reggelinél korlátlan az étel és az italfogyasztás.

Ételallergiás vagy diétázó vendégeink számára is maximálisan megoldott a reggeli étkezés. Kérlek jelezd előre.

Ingyenes internet,WIFI használat

Bekészítés

Bekészítünk neked fejenként egy 100% pamutból készült pihe-puha nagy és egy kis törölközőt, melyet ilyen szép hattyú formára hajtogatunk meg.

Valamint korlátlanul használhatod a zuhanyban található tusfürdőt -és sampont 2 az 1-ben, környezettudatos adagolóban.

Ajándékba Csomagajánlatunk

Kávé és tea

Mivel tudjuk, hogy mennyire jól tud esni egy kávé vagy tea ébredés után, így vendégeink nagy örömére kialakítottunk egy kis sarkot, ahol mindenki a saját szájíze szerint készítheti el kedvenc italát.

Minden szobába bekészítettünk egy-egy bögrét, ami csak a tiéd arra az időre, amíg nálunk tartózkodsz. A legjobb pedig az az egészben, hogy nem vagy sem időhöz, sem pedig mennyiségi korláthoz kötve, akkor és annyit ihatsz, amennyit szeretnél.

5% kedvezmény és Egri bor

Ajándékba adunk egy üveg egri bort valamint 5 % kedvezményt biztosítunk a Napi árainkból a weboldalunkon leadott foglalások mellé. Így szeretnénk megköszönni, hogy közvetlenül nálunk foglaltál. A kedvezmény érvényesítéséhez használd a Florencia2021 kuponkódot.