Barion Pixel

Rólunk

 

Hunyd le a szemed és képzeld el, ahogy ott sétálsz a macskakővel kirakott kis utcákon, elhaladsz a kanyargó patak meder mellett, át a kis hídon. Orrodat megcsapja a közeli kávéházakból áradó frissen főzött kávé illata. A vár óriásként tornyosul előtted alig pár méterre, hol egykor hősi harcot vívtak elődjeink. Tovább sétálsz a macskaköves úton, majd megpillantasz egy régi faragott kaput. Vajon mi lehet a kapu mögött?  Akkor hirtelen eléd tárul egy madárcsicsergős, csendes udvar a történelmi belváros közepén, amit mi csak úgy hívunk: a nyugalom szigete, egy ékszerdoboz Eger szívében. Elképzelted? Ugye milyen idilli?

 

Mi is pont ebbe szerettünk bele. 2018. október 1.-jén nagy reményekkel és hatalmas álmokkal nyitottuk ki a Villa Florencia kapuit. Hirtelen jött a lehetőség, melyet megragadtunk, mert tudtuk, hogy amit szívvel és lélekkel teszünk, az biztosan virágba borul.

Innen a név is, jelentése: Virágzó Villa. 

 

Őszintén rólunk,
a Villa Florencia vezetőiről

 

Simona

Simona vagyok, 30 éves, vállalkozónő, feleség. Magyarnak születtem Felvidéken egy kis faluban Komárom és Esztergom között- amit büszkén mesélek bármerre is járok. Távol a családtól, Eger mellett kezdtünk közös életet a csodálatos férjemmel, aki egyben a szerelmem, a barátom, a társam, a főnököm, a leendő gyerekeink apja, az az ember aki mellett jó felébredni, mert együtt, közös erővel MINDENRE képesek vagyunk. Nincs is erre jobb példa, mint a Villa Florencia.

 

István

István vagyok, 34 éves, vállalkozó és egyben gimnáziumi tanár. A sport egész eddigi életemet végig kísérte mind a mai napig. Ahogyan az iskolában, úgy a vállalkozásban is emberekkel foglalkozom. Azt gondolom, ahogyan a sportban, úgy a vállalkozásban is csak a kitartó munka hozza meg a gyümölcsét. Elmondhatom, hogy mind a magánéletben, mind a vállalkozás terén egyaránt társra leltem feleségem személyében. Talán ez az a titok, ami előbbre visz bennünket nap mint nap – a kitartás és az összetartás.

 

Amikor kibéreltük ezt a belvárosi épületet, nem volt másunk csak hitünk. Hittünk abban, hogy lehet ezt másképp is csinálni, mint a lélektelen szobáztatás, a lábtörlő alatti kulcs, vagy az igénytelen, koszos helyiségek és társai. Hittük és mára be is bizonyosodott, hogy a nagyszerű vendégélmény és a minőségi szolgáltatás többet ér bármilyen kecsegtető kuponos ajánlatnál.

 

Nálunk biztos lehetsz benne, hogy azt kapod, amit ígérünk, azt kapod, amit a fotókon látsz.

De ahhoz, hogy a legjobbat tudjuk neked nyújtani, meg kellett tapasztaljuk, hogy milyen az, amikor mindent mi csinálunk. A takarítástól kezdve, a recepción át a mosásig megcsináltunk és megtanultunk mindent. Ennek a kemény munkának és tanulásnak, valamint nagyszerű munkatársainknak köszönhetően előbb 12, míg mára már 26 főnek tudjuk biztosítani az élményekben gazdag kirándulást.

Szeretnénk, ha tudnád, hogy nekünk ez az ÉLETÜNK, s Te, aki most ezt olvasod, nem csak egy vendég vagy a sok közül, hanem A nagybetűs VENDÉG. Nálunk mindenki számít, de legfőképp TE, kedves leendő vendégünk, mert nélküled nem jöhetne létre napról-napra a varázslat.

 

Kik azok, akik nélkül még nem menne?

 

Ica néni

Hadd mutassuk be Ica nénit, a szobaasszonyunkat. Ica néni 57 éves és 2 gyermek édesanyja. Nagyszerű szakácsnő, életének nagyrészét a vendéglátásban töltötte. Később váltott a takarításra, amit a konyhás múltjának köszönhetően a legprecízebben végez. Sok kipróbált takarítónő után Ica néni volt az egyetlen, aki értette és meg is tudta valósítani mindazt, amit mi igazi tisztaságnak nevezünk.

Ica néni egy csupaszív asszony, mindenkihez van egy-két jó szava, kedves, mosolygós. Őszintén hálásak vagyunk neki, hogy csapatban, már-már szinte egy családként dolgozhatunk együtt.

 

Noémi

Noémi 24 éves, a recepciósok gyöngye. Hogy miért mondjuk ezt? Mert vendégeink egyszerűen imádják. Mindenkivel nagyon kedves, bármilyen kérdés merül fel, ő azonnal segít, kérésre minden információt, nyitvatartást, kirándulási helyszínt kikeres az interneten, megmutat a térképen. Munkája mellett az Eszterházy Károly Egyetem anglisztika szakon tanul, ebből kifolyólag külföldi vendégeinkkel is tökéletesen megérteti magát. Szívből örülünk, hogy egy ilyen segítőkész, precíz, mosolygós lánnyal bővült a kis csapatunk.

 

Igy vagyunk mi négyen egy egész!

 

Ne feledd, ha nálunk jársz

  • akkor csak kedvességre és mosolyra számíthatsz.
  • mi szívesen beszélgetünk veled, meghallgatunk.
  • távol az otthonodtól, de mégis olyan barátságos, mintha otthon lennél.

Ezek mind olyan dolgok, melyek nem kerülnek pénzbe, mégis ritka kincsek a mai rohanó világban.

Mi más világban nőttünk fel, ahol még tudták, hogy mi az igazi értékrend. Ezen értékrendek szerint éljük a mindennapjainkat és építjük a Villa Florencia csodálatos követőtáborát.

Gyere és légy részese te is!

Szeretettel vár kis csapatunk a Villa Florenciában!

Simona, István, Ica néni és Noémi